Login
prijzen ervaringen tips over MV

Tips van Makkelijkvreemdgaan.nl

Zeker wanneer dit de eerste keer is dat je gebruik maakt van een vreemdgaan dienst, kun je wel wat tips gebruiken! Maar ook de meer ervaren schuinmarcheerders hebben wellicht nog iets aan de volgende suggesties voor een succesvolle flirt.

Een goed profiel aanmaken

We snappen dat je het liefst meteen op zoek gaat, maar zelf een goed profiel hebben maakt de kans van slagen stukken hoger. Stel je schrijft een aantal leuke meiden een berichtje. Ze zijn geïnteresseerd en het eerste wat ze doen is, je profiel bekijken.

Zorg dus voor een leuke foto. Omschrijf jezelf en je interesses en wees vooral niet overdreven maar blijf bij jezelf. Opscheppers vallen meteen door de mand zodra het op vreemdgaan aankomt.

Een profiel zoeken

Wanneer je deze site voor het eerst bezoekt kan het ongelooflijk grote aanbod aan spannende dames je misschien overweldigen. Je hebt de neiging om meteen maar iedereen een berichtje te sturen. Toch raden wij je aan om eerst eens rustig door de profielen heen te gaan. Lees goed waar ze naar op zoek zijn. Spreekt hun uiterlijk je aan? Vind je hun hobbies leuk? Passen jullie bij elkaar? Wanneer je iemand hebt gevonden die je leuk lijkt, kun je het eerste contact leggen.

Je eerste contact

Gefeliciteerd. Je hebt je eerste contact in de pocket. Maar wat nu? Het is verstandig om een eerste keer rustig tegen elkaar te praten. Iedereen is nerveus bij eerste contact. Hou daar rekening mee. Het is misschien wel handig wanneer je iets over iemands hobby's weet om het ijs te breken. Stel vragen en begin nooit een urenlang epiloog over jezelf of je exen. Klikt het dan is het tijd om meerdere chats te beginnen die langer kunnen duren.

Behandel je flirt met respect, zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Alleen dan is de kans van slagen groot!

Veel succes met vreemdgaan!

Over Makkelijkvreemdgaan.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.