Login
prijzen ervaringen tips over MV

Over Makkelijkvreemdgaan.nl

Welkom bij Makkelijkvreemdgaan.nl! Door de jaren heen zijn wij een begrip geworden op het gebied van vreemdgaan.

Klein begonnen uit een soort van idealisme, groeiden we al snel uit tot een toonaangevende site met honderden profielen. Stuk voor stuk gebonden mensen op zoek naar een spannende flirt. Mensen die weer passie willen voelen en heerlijk, in een veilige omgeving, willen flirten.

Makkelijkvreemdgaan voorziet in een behoefte. In de wereld van social media lijken we sociaal bezig te zijn, maar het tegendeel is waar. Continu zoeken mensen in een relatie naar nieuwe spanningen.

Makkelijkvreemdgaan probeert deze twee werelden tot elkaar te brengen. Veilig vanuit je eigen omgeving op zoek gaan naar die leuke, spannende partner. Flirten en chatten, terwijl je partner thuis van niks weet!

Discreet

Niet iedereen heeft er behoefte aan om de hele wereld te vertellen dat hij of zij vreemdgaat. Discretie is dan ook prioriteit nummer 1 voor Makkelijkvreemdgaan. Zoek je een affaire, dan kun je er gerust op zijn dat er zorgvuldig en discreet met je gegevens wordt omgegaan.

Over Makkelijkvreemdgaan.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.