Login
prijzen ervaringen tips over MV

Ervaringen

Regelmatig krijgt Makkelijkvreemdgaan.nl bedankjes van tevreden gebruikers. Hieronder een kleine selectie. Schroom niet om je eigen ervaringen met ons te delen!

Monique, 34 uit Vlissingen

Beste medewerkers van Makkelijkvreemdgaan. Super, super bedankt voor jullie geweldige site! Ik zat een tijdje flink in de put door de sleur in mijn relatie. Iemand raadde mij aan om een advertentie aan te maken op zoek naar een andere leuke man. Ik ben zo blij dat ik deze stap genomen heb! Na wat heen en weer mailen met twee leuke mannen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik actief contact gaan zoeken. En met groot succes mag ik wel zeggen. Ik krijg continue reacties van vriendinnen dat ik loop te stralen. Leuk toch? Ik heb de site inmiddels al aanbevolen aan diverse vriendinnen en vrienden! Lieve groet, Monique.

Leon, 48 uit Rotterdam

Mensen zullen zich wel afvragen hoe het kan dat je in een stad als Rotterdam eenzaam kunt zijn. Toch was dat zo voor mij. Ik heb een vrij drukke baan en uitgaan is niet mijn ding. Af een toe een biertje drinken in het buurtcafé maar verder niet. Ik blijf het liefst thuis. Lekker bezig zijn met mijn hobby gamen. Om toch een beetje uit het isolement te komen heb ik me ingeschreven bij Makkelijkvreemdgaan. Hier heb ik een leuke meid leren kennen die net als ik gek is op gamen. We doen dit nu al een paar weken online en binnenkort hebben we ons eerste sexcontact. Ik heb er een goed gevoel over en kan niet wachten.

Anoniem, 41 uit Gorinchem

Ik blijf liever anoniem maar wilde toch graag mijn ervaring met jullie delen. Ik ben jong getrouwd (19) en na 20 jaar huwelijk was de passie ver te zoeken. We leefden echt langs elkaar heen. Deelden niets meer samen. We hebben serieus overwogen om te gaan scheiden maar twijfelden toch. Na avond lange gesprekken en veel tranen besloot ik zelf om toch een persoon te vinden die mijn behoeftes kan bevredigen. Mijn man weet nog van niks en dat wilde ik graag zo houden. En met succes!

Bill, 26 uit Hellevoetsluis

Ik hou het kort maar Makkelijkvreemdgaan, bedankt! Als jongeman die op oudere vrouwen valt is het niet altijd eenvoudig om de perfecte affaire te vinden. Via jullie site wel! Thanks.

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
logo

Oproep van de dag

22 February 2018

jajulie

Oproep van jajulie
Geplaatst op 10-12-17 - 09:02

Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Wil jij met mij een spannend afspraakje, en weet je mij als vrouw goed te verwennen. En als het goed klikt tussen ons dan sta ik zeker open voor meer, maar eerst maar eens beginnen met wat te genieten samen.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Makkelijkvreemdgaan.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.